Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Fantastika / Horor


Praskozorje

Napisao Stefani Majer

 

Cena: 1100 din

 

dodaj u korpu

Količina:

Praskozorje je četvrti deo planetarno popularne sage Stefani Majer.

Sadrži tri zasebne „knjige“. Prvi deo prati Belino venčanje s Edvardom i njihov medeni mesec, koji su proveli na privatnom ostrvu negde kod obale Brazila.

Edvard teška srca pristaje da vodi ljubav s Belom iako je ona još uvek ljudsko biće, jer ljudi retko iz toga izlaze živi i nepovređeni...

Drugi deo knjige je Džejkobov deo. Čopor vukodlaka planira da uništi nerođeno dete, ne znajući kakvu bi pretnju ono moglo doneti, čak i po cenu da ubiju Belu. Džejkob se, revoltiran, suprotstavlja Semu i napušta čopor, a za njim neočekivano krenu Set i Lija Klirvoter. U veoma dramatičnom i potpuno neizvesnom, mučnom porođaju, na svet dolazi Renesme. Da bi spasao Belin život, Edvard joj ubrizgava svoj otrov... pretvarajući je u vampira.

Treći deo knjige uvodi u Belin život nakon preobražaja. Sada je vampir i uživa u svom novom telu i neotkrivenim sposobnostima. Međutim, Irina greškom identifikuje Renesme kao „besmrtno dete“, dete pretvoreno u vampira, što je po zakonima Voltura nezakonito, tabu. Pretnja se nadvija nad čitav klan Kalenovih...

Stefani Majer rođena je 24. decembra 1973. godine. Svoj debitantski roman Sumrak napisala je 2003, i od tada niže uspehe. Milionski tiraži, prevodi na gotovo sve svetske jezike, kao i konstantno visoke pozicije na listama bestselera svedoče o popularnosti ove njene sage.


 

 

 
SVI NASLOVI KATEGORIJE: Fantastika / Horor© SVA PRAVA ZADRŽANA METAR KNJIGA :: izradio KompArt